Over ons

Droneland is al een aantal jaar dé all-in-one aanbieder op het gebied van drones. Vanaf het moment dat drones professioneel gebruikt werden, is DroneLand actief op de markt als ‘Drone Only’ bedrijf.  


Wij willen onze gevarieerde klantenkring, die varieert van overheidsdiensten, brandweer, nationale politie, film- en tv professionals, fotografen, makelaars tot zzp’ers in allerlei uiteenlopende bedrijfstakken, graag ook de mogelijkheid bieden om naast het aanschaffen van een drone, ook een drone te kunnen huren. Elke drone en camera heeft zijn eigen kwaliteiten, waardoor je nu per opdracht de combinatie die daarbij het beste aansluit kan inzetten. Ook als je nog niet zeker weet of je een bepaalde drone wel wilt aanschaffen, is het huren ervan een mooie manier om daarachter te komen. Wij bieden je ook nu de service die je van ons gewend bent!


Bij ons huur je drones, de bijpassende accessoires en randapparatuur voor diverse doeleinden, zoals voor noodsituaties, het maken van detailshots of voor het vliegen tijdens diverse weersomstandigheden. Bijpassend huur je een camera uit de DJI Zenmuse serie, waaronder warmtebeeldcamera's en camera's gericht op inspecties. Tevens kan je ook een losse camera huren, zoals de DJI Osmo pocket en DJI Osmo action. Daarnaast kan je bij het huren van een drone, ook een elektrische step of quad huren, om je lokaal zo snel mogelijk van A naar B te verplaatsen. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw operatie het beste kan laten slagen en hoe jij je vliegdag zo soepel mogelijk kan laten verlopen.   


Wil je graag advies over welke drone of welke combinatie je het beste kan gebruiken voor jouw toepassing? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 085 001 2099. Wij helpen je graag verder!  


Wil je liever zelf een drone aanschaffen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van het halen van een brevet? Ga dan naar www.droneland.nl