Drone Verhuur

Bij DroneLand Verhuur vind je drones en alle accessoires om professionele vluchten uit te voeren. Zo verhuurt Droneland Verhuur drones voor verschillende doeleinden. Het is mogelijk om de drones voor korte of lange termijn te huren. Wil je extra apparatuur of een reserve toestel huren? Of wil je graag een drone huren om te kijken hoe deze in de praktijk bevalt? Dan ben je bij DroneLand Verhuur aan het juiste adres.

 

Huur bij DroneLand Verhuur drones van DJI. Je kan bij DroneLand Verhuur drones huren uit de DJI Phantom, DJI Mavic, DJI Matrice en DJI Inspire series. De drones zijn te huren voor inspectie doeleinden, mapping toepassingen of voor gebruik tijdens diverse weersomstandigheden. Bij het huren van een drone geven wij graag ook extra uitleg en advies. 

 

DroneLand Verhuur verhuurt naast drones, ook alle benodigde accessoires, randapparatuur en camera’s. Wil je advies over de beste combinatie van drone met accessoires voor jouw toepassing? Wij van DroneLand Verhuur helpen je en adviseren je graag bij het huren van de juiste apparatuur. Alle drones beschikken over hun eigen specialiteiten, zoals diverse payloads, een handzaam formaat of een lange vliegtijd. Hierdoor is er voor elke toepassing altijd een geschikte drone om te huren. Bij DroneLand verhuur geven we je ook graag advies over de beste match van drones en accessoires bij het huren. Een drone huren doe je natuurlijk bij DroneLand Verhuur in Almere!