Verzekering Regelen

Zoals je ook in onze verhuurvoorwaarden kunt zien ben jij als huurder verantwoordelijk voor het verzekeren van de gehuurde apparatuur. Op deze manier kunnen we onze prijzen scherp houden en tevens hebben veel van onze klanten reeds een verzekering. Dit is opgedeeld in 2 soorten:


WA Verzekering: Dit is van toepassing op drones en is verplicht voor het vliegen met drones. Als je zelf drones bezit waarmee je vliegt, moet je deze verzekering al hebben. Wel is het verstandig om te controleren of jouw huidige verzekering ook dekking bied bij inhuur. Vraag dit na bij je verzekeraar.


Casco verzekering: Dit is van toepassing op alle gehuurde apparatuur en heeft betrekking op eventuele schade. Je kunt er uiteraard voor kiezen dit risico zelf te nemen(waarbij eventuele schade volledig door jou als huurder betaald moet worden) of je kunt er voor kiezen ook dit Casco risico te verzekeren. Ook hiervoor geldt dat het kan zijn dat je reeds een casco verzekering hebt, maar ook dan is het belangrijk om bij je verzekeraar na te vragen of dit ook echt het geval is. 


Mocht je een van bovenstaande verzekeringen niet hebben, of je dekking is niet toereikend, dan kunnen wij via onze partner Flight Deck een tijdelijke verzekering aanbieden. Via onderstaande link kun je een offerte aanvragen voor zowel een permanente als een tijdelijke verzekering. Zij kunnen je helpen met zowel een WA als een Casco verzekering.


https://flight-deck.nl/nl/plane_quotation/


Je kunt ook contact met Flight Deck opnemen via:

[email protected]

+31646135279