DJI Zenmuse Z30 DroneLand Verhuur

52,00

1 dag 

Excl. BTW

Omschrijving

De DJI Zenmuse Z30 is in combinatie met een drone, ideaal voor inspecties en monitoring. Deze camera zorgt namelijk voor een veilige inspectie van objecten. De camera heeft een optische zoom van 30x en een digitale zoom van 6x. Hierdoor kan je van een grote afstand foto's maken om voorwerpen te inspecteren. Doordat je niet te dicht bij het object hoeft te vliegen om het duidelijk in beeld te krijgen, neemt het risico af, en kunnen details beter in beeld worden gebracht. De DJI Zenmuse is direct compatibel met alle drones uit de Matrice series, oftewel de volgende drones:

  • DJI Matrice 100 (z30 mounting plate noodzakelijk)
  • DJI Matrice 600 (z30 mounting plate noodzakelijk)
  • DJI Matrice 600 Pro (z30 mounting plate noodzakelijk)
  • DJI Matrice 200 (V2)
  • DJI Matrice 210 (V2)
  • DJI Matrice 210 RTK (V2)

Deze camera is geschikt voor verschillende sectoren. Zo wordt hij onder andere vaak gebruikt voor de inspectie van telecommasten, windturbines of door de brandweer in verschillende situaties. 

Tapzoom

De DJI Zenmuse Z30 beschikt over de Tapzoom functie. Via de afstandsbediening met Crystalsky of tablet, kan je met één druk op het scherm verder inzoomen op het gewenste voorwerp. De DJI Zenmuse Z30 zal automatisch zijn zoom niveau aanpassen, zodat je een ingezoomd en gedetailleerd beeld ziet. 

Stabilisatie

Door de optische zoom van x30 en een digitale zoom van x6, worden kleine bewegingen van de camera versterkt. Om te zorgen dat de camera stabiel en stil hangt, heeft DJI een nieuwe gimbal technologie ontworpen voor de DJI Zenmuse Z30. Hierdoor krijg je altijd opnames met een stabiel beeld.