DJI Zenmuse X7 DL/DL-S Lens Set DroneLand Verhuur

99,00

1 dag 

Excl. BTW

Producten in pakket

Omschrijving

Als je de DJI Zenmuse X7 huurt, zijn deze lenzen een must om erbij te huren. De DJI Zenmuse X7 DL/DL-S Lens Set is namelijk een set van 4 lenzen die speciaal zijn ontworpen voor de Zenmuse X7. Door het materiaal van de lenzen, carbon fiber, zijn de lenzen sterk en licht tegelijkertijd. Met het DJI DL Montagesysteem kan je de lenzen op de DJI Zenmuse X7 monteren, door dit systeem heb je de keuze uit verschillende brandpuntafstanden. 

De DJI DL-Mount; het eerste lensmontage systeem voor in de lucht

DJI maakt gebruik van de recent ontwikkelde FSI-Cu technologie en een dunnere interconnectie in de Zenmuse X7 sensor. Dit zorgt voor een lichtgevoeligere lens, doordat het licht nu de sensor kan bereiken door een grotere invalshoek. Dit zorgt er weer voor dat je een kleinere en compactere lens kan gebruiken, terwijl de beeldkwaliteit hetzelfde blijft en je een kleinere lens brandpuntafstand hebt. Deze afstand is nu 16.84 mm, ongeveer 1/3 van een PL-Mount.

Een compactere DL-Mount betekent een lichtere mount. De DJI Zenmuse X7 weegt 630g inclusief lens en 449 g zonder lens. Aangesloten op de DJI Inspire 2, zorgt dit ervoor dat het totaal gewicht net boven de 4kg is. 

Bevat:

  • 1x DL-S 16mm F2.8 ND ASPH Lens
  • 1x DL 24mm F2.8 LS ASPH Lens
  • 1x DL 35mm F2.8 LS ASPH Lens
  • 1x DL 50mm F2.8 LS ASPH Lens

Extra Productopties