DJI Zenmuse X5S DroneLand Verhuur

52,00

1 dag 

Excl. BTW

Omschrijving

De DJI Zenmuse X5S is ideaal voor het maken van professionele beelden, door de 5.2K video ondersteuning. Deze camera is uitgerust met een opgewaardeerde Micro 4/3 sensor en heeft een dynamisch bereik van 12.8 stops. De DJI Zenmuse X5S heeft een sterk verbeterde signaal-ruis verhouding en kleurgevoeligheid ten opzichte van de DJI Zenmuse X5R. Hij ondersteunt tot een maximum van acht standaard M4/ 3 lenzen (incl. zoom lenzen) met een brandpuntafstand variërend van 9mm tot 45mm (equivalent aan 18mm-90mm).

Het nieuwe CineCore 2.0 beeldverwerkingssysteem van de DJI Inspire 2 stelt de X5S in staat om in 5.2K 30/FPS (frames per seconde) op te nemen in CinemaDNG video Apple ProRes video formaat, in 4K 60FPS met behulp van H.264 en in 4K 30FPS met behulp van H.265 (beide op 100Mbps). Daarnaast wordt ook het continu op DNG burst schieten op 20 FPS. 20.8 megapixel beelden ondersteunt. Deze camera is speciaal ontworpen om alle professionele concurrentie een stap voor te zijn. 

Beeldverwerkingssysteem

Vergeleken met de DJI Inspire 1 maakt de DJI Inspire 2 gebruik van een innovatieve structuur die het CineCore 2.0 beeldverwerkingssysteem scheidt van de camera, deze is nu namelijk in het toestel geplaatst. Dit houdt in dat de sensor en het optische systeem makkelijk afneembaar zijn en verbonden zijn door de quick release connector die speciaal voor de DJI Inspire 2 is ontworpen. Het slimme ontwerp van deze camera beschermt op effectieve wijze de sensor tegen magnetische interfentie die door de processor wordt opgewekt.