DJI Zenmuse X5 DroneLand Verhuur

1 dag  52,00
Excl. BTW

Omschrijving

De DJI Zenmuse X5 is de perfecte camera voor luchtfotografie en cinemafotografie. Deze camera is namelijk speciaal ontworpen om te kunnen werken met het DJI Inspire 1 ready-to-fly-platform. Tevens is het 's werelds eerste mirrorless, compacte Micro Four Thirds camera speciaal gemaakt voor bovengenoemde doeleinden. De DJI Zenmuse X5 heeft een hele krachtige sensor die geschikt is voor het opnemen van 4K video tot 30 fps en het vastleggen van stilstaande beelden met 16 megapixels. Daarnaast is deze camera uitgerust met de standaard MFT uitwisselbare lensvatting en biedt volledige draadloze focus, diafragma en meer. De DJI Zenmuse X5 bevordert je creativiteit en laat je de beelden schieten op de manier hoe jij het wilt. Door het grote dynamische bereik van deze camera worden schaduwen en highlights in alle vastgelegde beelden in perfecte helderheid naar voren gebracht. 

Met de DJI Zenmuse X5 heb je geen last van lange set-ups. Deze camera is namelijk perfect compatibel met de DJI Inspire 1, DJI's professionele, ready-to-fly lucht platform. Direct klaar biedt hij je een niveau van controle en zelfzekerheid die alleen volledig geïntegreerde systemen je kunnen bieden.

Greater Pixel Clarity

Fotograferen met een M4/ 3 sensor resulteert in beelden die scherper en gedetailleerder zijn dan alle vorige luchtcamera's konden produceren. In vergelijking met de X3 camera van de originele DJI Inspire 1, is het verschil duidelijk. Bij deze camera komen de beelden echt tot leven. 

Revolutionaire Sensor

In de Zenmuse X5 zit een krachtige Micro Four Thirds camera ingebouwd, die revolutionair is voor een luchtcamera. De sensor die op deze camera zit is 8 keer zo groot als de sensor die op de vorige X3 camera bij de DJI Inspire 1 zat. Deze nieuwe MFT sensor garandeert hoge kwaliteit van de beelden en hoge gevoeligheid van beeldregistratie bij een ISO-bereik van 100 - 25.600. Door de perfecte balans tussen hoog-oplossend vermogen, nauwkeurige gradatie en een laag geluidsniveau, kan je je creatieve visie makkelijker verwezenlijken dan ooit tevoren.