DJI Phantom 4 Multispectral DroneLand Verhuur

110,00

1 dag 

Excl. BTW

Omschrijving

De DJI Phantom 4 Multispectral is een drone met een volledig geïntegreerde multispectrale camera, speciaal ontworpen voor precieze landbouw- inspecties en milieubeheer. Doordat de data van zes afzonderlijke sensoren met elkaar gecombineerd worden, kan deze drone zeer veel verschillende details vastleggen. Zo kun je met deze data de gezondheid van gewassen meten, zowel per individuele plant als het hele veld. Onkruid, insecten en de bodemgesteldheid kunnen vastgelegd worden. De DJI Phantom 4 Multispectraal biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van agrarische drone-toepassingen.

 

Belangrijkste kenmerken:

 

  • Nauwkeurige Multispectrale camera: De DJI Phantom 4 Multispectraal heeft 1 RGB camera en een multispectrale camerareeks met 5 camera’s: Blue, Green, Red, Red Edge, en  Near Infrared. Deze 6 cameramodules beschikken allemaal over 2 megapixel en een global shutter, en zijn in 1 geheel geïntegreerd en bevestigd op een een gestabiliseerde 3-assige gimbal.

 

  • Geïntegreerde spectrale zonlichtsensor: bovenop de drone zit een zonlichtsensor die alle zonnestraling opvangt. Hierdoor wordt de nauwkeurigheid en consistentie van de dataverzameling op verschillende tijdstippen gedurende de dag gemaximaliseerd.

 

  • Live RGB- en NDVI- weergave: de naadloze integratie met de DJI Ground Station Pro flight planning app, zorgt ervoor dat de piloot, terwijl hij in het veld bezig is, in staat is om te schakelen tussen live beelden van de RGB-camera en de output van de Normalized Difference Vegetation Index ( NDVI ) voor een direct inzicht.

 

  • Nauwkeurigheid van de gegevens: een geïntegreerde RTK positioning module en TimeSync systeem ondersteunen realtime nauwkeurige positiegegevens voor elk beeld, waardoor fotogrammetrie resultaten geoptimaliseerd worden en er metingen tot op de centimeter nauwkeurig geleverd kunnen worden.

 

Compatible software

 

Door DJI Ground Station Pro te gebruiken, kan je geautomatiseerde missies uitvoeren en herhalen. Hieronder valt bijvoorbeeld de vluchtplanning, de uitvoering van missies en het beheer van de vluchtgegevens. De verzamelde gegevens kunnen gemakkelijk geïmporteerd worden in DJI Terra en andere software van derden.