DJI Osmo Action DroneLand Verhuur

1 dag  16,00
Excl. BTW

Omschrijving

Met de DJI Osmo Action kan je alles vastleggen door de twee hoogwaardige schermen, hij beschikt namelijk over een scherm aan de voorzijde én achterzijde. Deze veelzijdige actioncam is de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Door het gemakkelijke gebruik van de DJI Osmo Action ben je minder tijd kwijt aan ingewikkelde menu’s en heb je alle tijd voor het vastleggen van de actie.  Deze kleine camera zorgt altijd voor een stabiel beeld, hoe heftig en schokkerig de actie die vastgelegd moet worden ook is. Dit komt doordat de camera voorzien is van RockSteady stabilisatie, dit is een combinatie van EIS en complexe algoritmes.

Daarnaast kan de DJI Osmo Action ook onder water beelden vastleggen, deze camera is namelijk volledig waterdicht tot een diepte van maar liefst 11 meter.  De lens kan ook niet vies worden door een beschermende coating die zorgt dat er geen vingerafdrukken, olie of ander vuil op komt.  

De DJI Osmo Action kan ook heftige acties vastleggen in koudere omstandigheden. Dit komt doordat deze camera beschikt over speciale batterijen, waardoor hij gebruikt kan worden t/m -10 graden. Daarnaast zit er ook een speciaal koelsysteem in de camera, waardoor je zonder problemen langere tijd achter elkaar beelden kan schieten.

HDR Video

De DJI Osmo Action is beschikt over HDR Video. Hierdoor heeft de camera een groter dynamisch bereik. Dit zorgt weer voor mooiere kleuren, rijkere details en mooiere overgangen tussen licht en donker. De DJI Osmo Action filmt in 4K/60fps en 100Mbps. 

Speciale video standen

De DJI Osmo Action beschikt over verschillende speciale video standen, namelijk:

  • 8x Slow Motion: Met deze stand kan je filmen in 1080P met 240fps, wat zorgt voor prachtige slow motion opnames
  • Custom Exposure Settings: Met een exposure van maximaal 120 seconden, kun je prachtige nacht foto's maken.
  • Timelapse: Hiermee kan je gave timelapse video’s maken, iets wat niet mag ontbreken op deze gave camera.
  • Timed Shooting Mode: Hier kun je getimed RAW fotos maken, oftewel perfect voor nabewerking.

Action OS

De DJI Osmo Action draait qua software op Action OS. Dit is een snel en vooruitstrevend besturingssysteem, de besturing gaat namelijk via drie knoppen. Bewegingen vastleggen vraagt om een snelle schakeling van de besturing van deze camera. Met dit besturingssysteem gaat het inschakelen, opnemen en van stand wisselen van de camera razend snel. Via de Custom Mode kan je ook nog je veelgebruikte standen en instellingen opslaan, zodat je tijdens de actie gemakkelijk en snel naar je favoriete instellingen kan schakelen. Via de Quick Switch button kan je snel wisselen tussen beide schermen of verschillende standen. Last but not least, beschikt deze camera ook nog over de SnapShot stand, deze stand zorgt ervoor dat je nooit meer iets mist. Als de camera in slaapstand staat, kan je toch meteen starten met filmen door het indrukken van de shutter knop. Binnen 2 seconden begint de DJI Osmo Action met filmen.

Heb je even je handen vol, maar wil je toch beginnen met filmen? Door middel van de Voice Control kan je met 5 stem commando’s de DJI Osmo Action bedienen, zonder deze fysiek aan te hoeven raken.

DJI Mimo App

Voor de DJI Osmo Action is er ook een speciale app beschikbaar. De Osmo Action maakt net als de Osmo Pocket gebruik van de DJI Mimo app waarin je onder andere beelden kunt terugkijken en korte video's kunt maken.