DJI Mavic 3 Thermal DroneLand Verhuur

149,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Mavic 3 Thermal
>
  • DJI Mavic 3 Thermal
  • DJI Mavic 3 Thermal
  • DJI Mavic 3 Thermal
<

Omschrijving

De DJI Mavic 3 Thermal

De Mavic 3 Thermal is een klein en compact en klaar voor elke missie. De Mavic 3 Thermal is perfect voor zowel beginnende als ervaren piloten.

Zie meer met de DJI Mavic 3 Thermal

De DJI Mavic 3 Thermal is ontworpen om te voldoen aan de speciale behoeften van luchtoperaties bij brandbestrijding, zoek- en reddingsacties, inspecties en nachtmissies, de DJI Mavic 3T heeft dezelfde telecamera als de Mavic 3E, een 48 MP camera met een 1/2” CMOS-sensor, evenals een thermische camera met een Field of View van 61° en een brandpuntsafstand van 40 mm met een resolutie van 640 × 512 px.

De thermische camera van de Mavic 3 Thermal ondersteunt punt- en gebiedstemperatuurmeting, waarschuwingen voor hoge temperaturen, kleurenpaletten en isothermen om professionals te helpen hotspots te vinden. Met een gelijktijdige split-screen zoom, ondersteunen de thermische en zoomcamera's van de Mavic 3 Thermal 28× continue digitale zoom voor eenvoudige vergelijking van RGB en thermische beelden.

Camera

De Mavic 3 Thermal biedt een 20 MegaPixel groothoekcamera met een 4/3 CMOS-sensor. Samen met de Intelligent Low-Light-modus krijg je aanzienlijk betere prestaties bij weinig licht. Met de krachtige hybride zoomcamera kun je tot 56x zoomen. Verder voorkomt de mechanische sluiter bewegingsonscherpte en maak je snelle foto opnamen.

Mapping

In combinatie met de RTK-module en een goede camera met een mechanische sluiter maak je mapping en landmetingen mogelijk. Met een interval van 0,7 seconde ondersteunt de Mavic 3 Thermal snelle opnames. Hierdoor is mapping op hoge snelheid mogelijk.  

Verbeterde beeldoverdracht

Met de Ocusync 3 Enterprise Transmission is de Mavic 3 Thermal in staat verder te vliegen en signalen stabiel uit te zenden, dit biedt meer zekerheid tijdens de vlucht. De Ocusync 3 biedt een live-feed met een framesnelheid van 1080p bij 30fps.

Zorgeloze vliegen

Vlieg zorgeloos met de verbeterde obstakeldetectie- en navigatiesystemen. Deze systemen bieden de ondersteuning voor dronepiloten om veilig te kunnen blijven vliegen. Met de Mavic 3 Enterprise DJI AirSense, ontvangt de Mavic 3 Thermal ADS-B-signalen van traditionele vliegtuigen om dronepiloten te waarschuwen voor ander luchtverkeer in de buurt. Met de nieuwe verbeterde DJI APAS-systeem 5.0 vlieg je zorgeloos, deze obstakeldetectiesysteem wordt ondersteund door zes omnidirectionele fish-eye-sensoren om te zorgen voor een veilige vlucht.

Hulpmiddelen voor professionals:

  • De Mavic 3 Enterprise-serie wordt geleverd met nieuwe tools die accessoires en software combineren voor diverse missies. De DJI RC Pro Enterprise is een professionele remote controller met een 1.000 nits high-brightness scherm voor duidelijk zicht in direct zonlicht en een ingebouwde microfoon.
  • Verder is de Mavic 3 Thermal ook te gebruiken met de RTK-module. Deze stelt landmeetkundige in staat om nauwkeurig hun werk te doen. Daarbij biedt de RTK-Module ondersteuning voor netwerk-RTK zoals onze DroneRTK netwerk en D-RTK 2 Mobile Station.
  • De D-RTK 2 Mobile Station is de verbeterde en uiterst nauwkeurige GNSS-ontvanger van DJI die alle belangrijke wereldwijde satellietnavigatiesystemen ondersteunt.
  • Met de DJI Mavic 3 Enterprise Speaker, kunnen piloten een bericht vanuit de lucht uitzenden, met ondersteuning voor tekst-naar-spraak, vooraf opgenomen audio en looping, om efficiëntie tijdens zoek en reddingsoperaties te verbeteren.

Meer weten?

Bekijk dan onze video