DJI Matrice 30T DroneLand Verhuur

1 dag  349,00
Excl. BTW

Omschrijving

DJI Matrice 30T Camera

De DJI M30T beschikt over een enorm krachtige set aan sensoren, die vergelijkbaar zijn met de mogelijkheden van de H20T camera. Zo beschikt de M30T over een 48 megapixel zoom camera met 16x optische zoom en 200x digitale zoom. Daarnaast zit een 12 megapixel Wide camera. Ook de Laser Rangefinder met een bereik ban 1200m kennen we uit de DJI Zenmuse H20T camera. De 4de sensor in de M30T is een 640x512px Warmtebeeld camera. Ondanks dat de sensoren vergelijkbaar zijn met de H20T, is deze enorm veel kleiner geworden( van 828 gram voor een H20T naar 320 gram voor de M30T camera) Dit heeft DJI bereikt door de ISP(Image Signal Processing) Chip te verplaatsen van de gimbal naar binnenin de Matrice 30T drone. Daardoor kon de camera een stuk kleiner worden, maar moesten er ook maar liefst 96 kabels door een gat van 6mm, om alle sensoren en beelden van de gimbal naar de ISP te krijgen. Het oplossen van deze uitdaging is een van de redenen dat de DJI M30T zo compact is geworden.

Een Robuust Platform

De DJI Matrice 30T kan gezien worden als het kleine broertje van de Matrice 300. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ondanks zijn compactere formaat, de DJI M30T een enorm krachtig en betrouwbaar platform is. De DJI Matrice 30T beschikt over een IP55 Rating, waarmee de M30T de meest extreme (weers)omstandigheden kan trotseren. Het toestel is inzetbaar in temperaturen van -20 tot +50 graden en kan maar liefst 15 m/s wind aan. De topsnelheid ligt op 23 m/s. De M30T zit ook vol met (redundant) sensoren. Zo is de DJI Matrice 30T voorzien van een FPV camera die een speciale low light mode heeft, zodat je ook in het donker nog goed zicht hebt om je te oriënteren. Net als de Matrice 300 beschikt de DJI M30T over obstakel detectie aan alle zijdes, redundant uitgevoerde sensoren en back-up systemen en is de DJI Matrice 30T in staat om een 3 propeller noodlanding uit te voeren. Maar liefst 4 antennes zorgen er in combinatie met het OccuSync 3 videoprotocol voor dat de verbinding in alle omstandigheden blijft werken.

Opvouwbaar ontwerp

De DJI Matrice 30T heeft een compact ontwerp, die makkelijk opvouwbaar is. De armen zijn in te klappen met een Quick release systeem. Als je ze uitklapt klikken ze automatisch vast. Om ze in te klappen hoef je enkel de vergrendeling bij de arm in te drukken om hem te ontgrendelen en weer in te klappen. Qua landingsgestel lijkt de DJI M30T erg op een Mavic. In plaats van een groot landingsgestel, zit de camera aan de voorkant in plaats van onder de drone en land de M30T op kleine voetjes aan de onderzijde. Dit scheelt ook weer een extra handeling met het klaarmaken van de M30T, waardoor deze in minder dan 1 minuut vliegklaar te maken is!

TB30 Batterijen

De DJI Matrice 30T maakt gebruik van een nieuw type batterij: de DJI TB30. Door gebruik te maken van 2 TB30 batterijen tegelijkertijd is de DJI M30T niet alleen redundant qua batterij, maar kun je deze ook Hot Swappen. Hierdoor kun je een voor een de batterijen wisselen voor een nieuwe set, zonder de M30T opnieuw te hoeven opstarten. Daardoor kun je direct na de batterijwissel weer door met je vlucht. Deze batterijen zijn ook gemaakt van een nieuwe chemische samenstelling genaamd Lithium Nikkel Mangaan Cobalt Oxide. Dit zorgt er o.a. voor dat de TB30 batterijen minimaal 400 cycles meegaan. Met een set van 2 TB30 batterijen vliegt de DJI M30T maar liefst 41 minuten.

Data Veiligheid

De DJI Matrice 30T heeft veel data features overgenomen van de Matrice 300. Zo beschikt de DJI M30T o.a. over de mogelijkheid om updates offline te installeren, zonder verbinding met internet te moeten maken. Ook de Local Data Mode en de mogelijkheid om de SD kaart te voorzien van AES encryptie zitten standaard in de DJI M30T ingebouwd.

DJI RC Plus

Met de release van de DJI Matrice 30T is er ook een nieuwe remote uitgekomen. De DJI RC Plus. Deze remote is speciaal gemaakt voor meest veeleisende piloten. De DJI RC Plus is voorzien van een 7 inch touchscreen met een helderheid van maar liefst 1200 Nits. Daardoor is het scherm altijd goed leesbaar, ook in de volle zon. Daarnaast is dit de eerste DJI remote met een IP rating. De IP 54 rating zorgt er voor dat de remote zonder problemen in weer en wind gebruikt kan worden, zelfs met regen. Naast de standaard knoppen zoals de joysticks en camera wieltjes, zijn er ook 6 knoppen naast het scherm geplaatst. Deze zijn zelf te koppelen aan diverse functies. Zo kun je functies als het wisselen tussen camera's, instellingen of het weergeven van de kaart direct onder een sneltoets zetten, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken. Net als de Smart controller Enterprise van DJI wordt de DJI RC Plus gevoed door een WB37 batterij. Daarnaast beschikt de RC Plus ook over een ingebouwde batterij, waardoor ook deze WB37 zonder problemen gewisseld kan worden tijdens het vliegen. Qua aansluitingen beschikt de DJI RC Plus over een Micro SD, USB, HDMI en USB-C aansluiting.