DJI Matrice 210 RTK V2 Met Elistair Tethered Drone System DroneLand Verhuur

699,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Matrice 210 RTK V2 Met Elistair Tethered Drone System discountoverlay
>
  • DJI Matrice 210 RTK V2 Met Elistair Tethered Drone System
  • DJI Matrice 210 RTK V2 Met Elistair Tethered Drone System
  • DJI Matrice 210 RTK V2 Met Elistair Tethered Drone System
<

Producteigenschappen

Geschikt voor volledig ROC
Ja

Omschrijving

Deze set biedt je de mogelijkheid om voordelig de DJI Matrice 210 RTK V2 met Elistair Tethered Drone System te huren. Deze combinatie is de perfecte basis voor langdurige inzet voor dingen als verkeerstellingen, crowd control, monitoring of andere toepassingen waarbij uren lang zicht vanuit de lucht gewenst is. Hieronder vind je meer informatie over de 3 producten die deze set bevat. 

Elistair Safe-T Drone Tether Tethering Station

De Elistair Safe-T Drone Tether Tethering Station is de meest uitgebreide tether beschikbaar. Compleet in een pelicase, is dit systeem gemaakt voor gebruik alle situaties en met diverse drones. Het systeem beschikt over de volgende specificaties:

  • tot 100m Kabel (Micro-Tether)
  • 1800W Continue en 2500W peak vermogen
  • Ingebouwende Wifi en T-Monitor App.
  • Slimme automatische Winch, met 10 standen en detectie algoritmes, om de kabel altijd op de perfecte spanning te houden. 

Onze Tether is ook voorzien van Developer Connectivity Feature: Hiermee kun je via Ethernet de volledige controle en telemetry van de Safe-T uitlezen. Dit zorgt voor nog meer mogelijkheden om het systeem te integreren met jouw drone of applicatie. Ook zit er een eenvoudige software interface bij.

 

Elistair Air Module DJI Matrice 200 V2

Deze compacte en gesealde Air module zorgt voor plug en play functionaliteit met de DJI Matrice 200 V2 / 210 V2 (M200 V2/210V2). Heel snel te installeren en te verwijderen. Wordt gebruikt in combinatie met een originele batterij voor redundantie en veiligheid.

Compatible met de volgende Tethered Drone systemen:

  • Elistair Ligh-T V4 Drone Tether Tethering Station
  • Elistair Safe-T Drone Tether Tethering Station

 

DJI Matrice 210 RTK V2

De DJI Matrice 210 RTK V2 is een dual gimbal drone met RTK GPS. Dit toestel is speciaal ontworpen om alle (weers) omstandigheden te weerstaan, en beschikt over een IP44 Rating . Door het D-RTK2 GPS Systeem is de Matrice 210 RTK V2 zeer nauwkeurig te besturen en heeft het geen last van interferentie van magnetische velden. Deze drone wordt veel ingezet voor de inspectie van o.a. zonnepanelen, telecommasten, hoogspanningsmasten, bruggen, windturbines en offshore inspecties zoals olieplatformen. Daarentegen, wordt de Matrice 210 V2 ook ingezet door de brandweer, bij reddingswerk of om gewassen in de gaten te houden. De verscheidenheid aan beschikbare payloads en camera's maakt de DJI Matrice 210 RTK V2 het meest veelzijdige toestel in zijn klasse. De DJI Matrice 210 RTK V2 beschikt over het D-RTK2 GPS systeem. Dit heeft twee grote voordelen: een grotere nauwkeurigheid tot op cm niveau en hij is hierdoor resistent tegen interference van magnetische velden.

Krachtige prestaties en klimaatbestendig

Vliegen met hoge windsnelheden is voor de DJI Matrice 210 V2 geen probleem. Dit komt door de High performance motoren en 17-inch propellors. Als de buitentemperatuur onder het vriespunt komt, zal het dual-batterij systeem automatisch de batterijen verwarmen. Door het gesloten frame van de DJI Matrice 210 is het toestel ook waterbestendig en kan het met verschillende weersomstandigheden en in verschillende klimaten gebruikt worden.

Om de beste controle over je Matrice 210 RTK V2 te garanderen, heeft DJI de app compabiliteit, het transmissie systeem en de DJI Airsense verbeterd. De DJI Matrice 210 RTK V2 werkt samen met de DJI Pilot App. Om lage latency te garanderen en ervoor te zorgen dat je een groot zendbereik hebt, heeft DJI de drones uit de DJI Matrice 200 serie voorzien van hun Ocusync Verbindingstechniek. Tenslotte zorgt DJI Airsense(de ingebouwde ADS-B ontvanger) er voor dat je real-time informatie ontvangt over andere vliegtuigen in de buurt. 

 

Extra Productopties