DJI Inspire 2 (L) Met Adobe Licenties DroneLand Verhuur

139,00

1 dag 

Excl. BTW

Producteigenschappen

Geschikt voor Open Categorie
Ja
Geschikt voor Specific
Ja

Omschrijving

De DJI Inspire 2 is de snelste drone ooit gemaakt door DJI. Dit toestel kan namelijk in slechts 4 seconden een snelheid van 80 km/u bereiken en een topsnelheid van maar liefst 94 km/u. Door de twee hoge capaciteit batterijen heeft de DJI Inspire 2 een maximale vliegtijd van 27 minuten (met de Zenmuse X4S camera). Dit toestel is ook geschikt om mee te vliegen met lage temperaturen, dit komt door de ingebouwde zelfverhittingstechnologie van de batterijen. Met dit toestel kan er gevlogen worden bij temperaturen tot  -20 graden.

Met de DJI Inspire 2 met Cinecore 2.0 laat je eigen cinematische beelden volledig tot hun recht komen. Als je deze drone huurt, krijg je de geactiveerde DJI License Keys er bij. Deze zorgen ervoor dat je gebruik kan maken van CineCore 2.0 op je DJI Inspire 2. Hierdoor kan je videobeelden in geavanceerde post-productie Hollywood-achtige beelden behalen, in de formaten CinemaDNG RAW en Apple.

Flight Autonomy is vernieuwd en speciaal ontwikkeld voor de DJI Inspire 2. Deze drone is voorzien van obstacle avoidance in twee richtingen en beschikt over nieuwe Intelligent Flight Modes. Het geüpgrade video transmissie systeem heeft een dubbele signaal frequentie, twee kanalen en streamt video tegelijkertijd via de onboard FPV camera en de primaire camera. Daarnaast zijn alle drones in de DJI Inspire 2 series voorzien van de flight modus Spotlight Pro. Tijdens het vliegen kan de camera op een onderwerp blijven focussen en zal dit blijven volgen.

Intelligent Flight Modes

Naast Spotlight Pro heb je ook nog andere Intelligent Flight- en Shooting modes ter beschikking. Obstacle Avoidance is geoptimaliseerd wanneer je Point of Interest en Waypoint gebruikt. Hierdoor worden complexe shots makkelijker en herhaalbaar. Andere intelligent flight modes zijn: QuickSpin, TapFly en ActiveTrack, zij maken uitdagende shots simpel en toegankelijk. Hierdoor gaat dit toestel onder andere obstakels uit de weg en vliegt de drone zelfstandig een bepaalde route.  

Geoptimaliseerde transmissie en controle systeem

Video Transmissie Systeem: De nieuwste update voor DJI Lightbridge technologie geeft een effectieve transmissie afstand van maximaal 7km en is in staat zowel 1080p / 720p video te leveren.

Master en Slave controllers: Nieuwe draadloze HD beeld transmissie technologie zendt video-informatie van de master controller naar de slave controller. Deze twee controllers kunnen 100m uit elkaar zijn, zonder dat de beeldkwaliteit vermindert.

Broadcast modus: Broadcasters kunnen rechtstreeks van de DJI Inspire 2 uitzenden doormiddel van zijn speciale 1080i50 en 720p60 zendsignaal. Aerial live-streaming rechtstreeks naar een TV uitzending is net zo eenvoudig als het aansluiten van een DJI Inspire 2 Remote Controller aan de schakelwagen.

Krachtige vliegprestaties

Een nieuw niveau van vliegprestaties wordt bereikt door de optimalisatie van het aandrijfsysteem. De DJI Inspire 2 vliegt met snelheden tot 94km/u, daalt met 9 m/s en klimt met 6 m/s. De DJI Inspire 2 kan versnellen van 0-80km/u in slechts 4 seconden en kan vliegen in een maximale hoek van 40°. De twee sticks op de afstandsbediening zijn tuned voor meer gevoeligheid waardoor delicate manoeuvres makkelijker zijn. Door meer motorisch vermogen onstaat ook de mogelijkheid om de DJI Inspire 2 te vliegen in meer extreme omstandigheden, waaronder meer dan 2500-5000m boven zeeniveau (met behulp van optionele, speciale propellers).

Verhoogde betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van de DJI Inspire 2 is verhoogd door de dubbele redundantie van de belangrijkste modules, zoals de IMU, kompas en barometer. Het intelligente besturingssysteem houdt het redundantie-systeem in de gaten, dat resulteert in nauwkeurige vlucht data. Daarnaast kan de DJI Inspire 2 obstakels herkennen, waardoor botsingen tegengegaan worden.

DJI Licentie Keys stellen de CineCore 2.0 in staat op te nemen in een aantal verschillende professionele formaten, waaronder Adobe CinemaDNG en Apple ProRes. 

Let op! op in CinemaDNG of Apple ProRes op te nemen, is een CineSSD en CineSSD Reader nodig. Deze zijn los te huur. Zonder deze CineSSD en Reader kun je enkel in standaard h264 op het micro SD kaartje opnemen.

Extra Productopties