DJI CrystalSky (7.85inch) DroneLand Verhuur

1 dag  16,00
Excl. BTW

Omschrijving

De DJI CrystalSky 7.85 inch  is ontworpen om buitenhuis volledige controle te houden. De DJI CrystalSky 7.85 inch Monitor heeft extra opties, zoals het ultra-heldere scherm dat duidelijk zichtbaar is in direct zonlicht. De DJI CrystalSky 7.85 inch is ontworpen om vanaf de grond naadloos te werken met de DJI GO/DJI GO 4 en DJI Pilot app, waardoor piloten de totale controle hebben over de camera. 

Het scherm van de DJI CrystalSky 7.85 inch heeft een resolutie van 2048x1536 en een maximale helderheid van 1000cd/m², terwijl een iPad Mini 4 een helderheid heeft van ongeveer 440cd/m². Hierdoor is de DJI CrystalSky 7.85 inch ongeveer 2.5x zo helder als een reguliere smartphone of andere mobiele apparaten. De details die worden weergegeven op het scherm van de DJI CrystalSky 7.85 inch zijn scherp, de kleuren zijn helder, waardoor de DJI CrystalSky 7.85 inch het mogelijk maakt in elke situatie goed beeld te hebben.

Soepele video weergave

Het beeldscherm van de DJI CrystalSky 7.85 inch gebruikt een geoptimaliseerde video decoding, om videostream te decoderen in real-time. Door beperkingen in de software van smartphones en tablets, is video decoding in dit soort smart devices niet ideaal. De beperkingen zorgen ervoor dat problemen kunnen ontstaan, zoals video jitter, hogere latency en andere problemen met de live feed. De DJI CrystalSky 7.85 inch is ontworpen en geoptimailseerd om een soepele real-time videostream te decoderen met minimale latency.

Aangepast systeem en de DJI GO/DJI GO 4 App

Met de komst van de DJI CrystalSky 7.85 inch, heeft DJI ook een nieuw systeem ontworpen die onnodige Android apps verwijdert, en resistent is tegen virussen en junk software. Dit zorgt ervoor dat de DJI CrystalSky 7.85 inch Monitor een optimale performance haalt en naadloos werkt samen met de DJI Apps, waardoor de piloot direct toegang heeft tot verschillende opties, zoals: aicraft paramaters, camera controle, management van beeldfragmenten, en het terugspelen van deze fragmenten. Ook kunnen er offline kaarten gebruikt worden, die beschikbaar blijven, zelfs als je de Wi-Fi verliest. 

Batterij en bedrijfstijd

De externe WB37 batterij geven de DJI CrystalSky 7.85 inch een langere bedrijfstijd dan andere vergelijkbare mobiele toestellen. De DJI CrystalSky 7.85 inch ondersteunt quick charge, en zorgt ervoor dat de CrystalSky 7.85 inch geleidelijk leeg loopt, zelfs op lage temperaturen. De DJI CrystalSky 7.85 inch haalt hierdoor een bedrijfstijd van ongeveer 4-5 uur. En als de batterij eenmaal leeg is, is deze eenvoudig te wisselen voor een volle batterij.

Dubbele SD kaart slot

De DJI CrystalSky 7.85 inch is voorzien van een dual Micro SD Card Slot, waardoor de opslag van de DJI CrystalSky 7.85 inch kan worden vergroot, of waardoor je de beelden die worden opgenomen op één van de twee SD kaarten, gelijk kan terugspelen op het scherm van de DJI CrystalSky 7.85 inch. Ook kunnen de Micro SD kaarten worden gebruikt als back-up van beeldmateriaal. 

De DJI CrystalSky 7.85 inch schermen ondersteunen H.264 en H.265 video decoding, waardoor de beelden kunnen worden teruggespeeld in respectievelijk 30 fps of 60 fps. De videos kunnen ook worden aangepast via de HDMI poort. 

Poorten en netwerk

Het beeldscherm van de DJI CrystalSky 7.85 inch kan door middel van HDMI aangesloten worden op FPV Goggles en andere devices waarop beelden kunnen worden afgespeeld en laat deze beelden zien in 4K. De ingebouwde dual band Wi-FI zorgt ervoor dat de DJI CrystalSky 7.85 inch kan worden aangesloten op Wi-FI netwerken en Wi-Fi hotspots van mobiele apparaten, maar hij is ook compatibel met 4G Dongels en USB opslag door middel van zijn USB-A poort. 

De ingebouwde USB en USB-C poorten maken het makkelijk om de DJI CrystalSky 7.85 inch met een remote controller of andere apparaten aan te sluiten. 

Geoptimaliseerd voor extreme temperaturen

De meeste smart-apparaten zijn ontworpen om binnen een bepaald temperatuurbereik te functioneren. Door middel van de externe batterij van de DJI CrystalSky, kan de CrystalSky 7.85 inch functioneren bij lage temperaturen. De DJI CrystalSky 7.85 inch werkt bij een temperatuurbereik van -20°C tot +40°C.

DJI Aerial System en compatibiliteit

De DJI CrystalSky 7.85 inch kan snel verbonden worden met  toestellen uit o.a. de Inspire series, Phantom 4 series, Matrice series en via Wi-Fi of de USB poorten verbonden worden aan jouw eigen specifieke product. De CrystalSky 7.85 inch kan ook, zonder mounting bracket, verbonden worden aan de Cendence Remote Controller.

Bij deze Crystalsky zijn WB37 batterijen en de bijbehorende charging hub noodzakelijk.