DJI Cendence S Remote Controller DroneLand Verhuur

24,00

1 dag 

Excl. BTW

Omschrijving

De DJI Cendence S Remote Controller is een krachtige en aanpasbare afstandsbediening van DJI. Het verschil van de DJI Cendence S remote controller ten opzichte van de DJI Cendence remote controller, is dat de S versie alleen geschikt is voor de DJI Matrice 200 V2. Op de DJI Cendence kan je zelf sneltoetsen maken voor veelgebruikte instellingen of bepaalde knopcominbaties maken om je sluitertijd, ISO of gimbalroll aan te passen. Op het voorpaneel van de DJI Cendence bevinden zich twee knoppen waarmee je de gimbal pitch en yaw kan besturen. De rechter en linker hendels plus de Focus Adjust Knob maken het mogelijk om de instellingen van de vlucht controller en de gimbal camera in real-time aan te passen, zodat je eenvoudig de focus kan bijstellen en het diafragma kan instellen. Het biedt enorm veel mogelijkheden om diverse instellingen direct onder een knop te kunnen instellen. 

Compatibiliteit

De DJI Cendence S Remote Controller is op maat gemaakt voor de DJI Matrice 200 V2. Om de algemene efficiëntie te verbeteren, biedt DJI Cendence Remote Controller vijf analoge besturingskanalen en meer dan tien aanpasbare knoppen.

Aanpasbare en nauwkeurige controle

De aanpasbare knoppen van de DJI Cendence S kunnen de meest gebruikte functies snel in- of uitschakelen, zoals focus peaking, colour waveform, obstacle avoidance en home point resetting. Je kunt zelfs waarschuwingen en tips mid-flight sluiten zonder de app te hoeven gebruiken.

Wanneer nauwkeurige camera controle vereist is, kan de DJI Cendence S aangesloten worden als master- en/of slavecontroller met een andere Cendence S remote controller.

Afneembaar design, CrystalSky compatibiliteit

De DJI Cendence Remote Controller werkt direct samen met de DJI CrystalSky monitor. Je kunt ze op elkaar aansluiten door CrystalSky via de bijgeleverde Cendence Monitor Mounting Bracket op de DJI Cendence Remote Controller aan te sluiten. De batterij, PCB en montagebeugel zijn allemaal afneembaar, waardoor hardware upgrades mogelijk zijn. Hierdoor heb je gegarandeerd een future-proof remote controller. 

Meerdere poorten

De DJI Cendence Remote Controller beschikt over verschillende soorten poorten. De SDI en HDMI poorten ondersteunen het uitzenden op 1080i50 en 720p60. Ook is het mogelijk om de DJI Focus via de CAN-poort aan te sluiten. De USB-A-poort ondersteunt verbinding met andere mobiele apparaten.

Batterij systeem

De DJI Cendence Remote Controller gebruikt dezelfde DJI WB37 batterijen als de DJI CrystalSky-monitoren. Als de DJI Cendence leeg is, kun je gemakkelijk weer een volle batterij plaatsen, of de DJI Cendence Remote Controller opladen via de voedingspoort.