DJI Mavic 2 Enterprise Advanced DroneLand Verhuur

149,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
>
 • DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
 • DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
 • DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
<

Omschrijving

Met de DJI Mavic 2 Enterprise Advanced heeft dji een nieuwe versie in de Mavic 2 Enterprise serie uitgebracht. Maar ondanks zijn compacte formaat, zit de mavic 2 Enterprise Advanced vol met hoge kwaliteit sensoren. Dankzij zijn hoge resolutie Thermische camera( 640X512PX) en RGB Camera(48mp) wordt het nauwkeurig vastleggen van diverse missies mogelijk. Naast de hoge resolutie camera's is het ook mogelijk de DJI Mavic 2 Enterprise Advanced te voorzien van een RTK GPS module, voor centimeter nauwkeurigheid! 

RGB Camera

De kleurencamera op de DJI Mavic 2 Enterprise Advanced bestaat uit een 1/2" CMOS sensor van 48 megapixel. Deze heeft een lenshoek van 84°, wat gelijkstaat aan een 24mm lens. Verder beschikt de camera over een diafragma van f/2.8, schiet deze foto's van maximaal 8000x6000 pixels, en kan hij 1080 en 4k video opnemen. Door de 48 megapixel sensor is het mogelijk om maar liefst 32x in te zoomen, waarvan 4x Lossless bij het opnemen van video. 

Warmtebeeldcamera

Naast een RGB camera beschikt de Mavic 2 Enterprise Advanced ook over een termische camera met een resolutie van maar liefst 640x512px. De camera heeft een framerate van 30hz, en beschikt over 16x digitale zoom. Met een temperatuur nauwkeurigheid van +- 2 graden, is de camera zeer breed inzetbaar. Fotos opnemen doet de camera in R-JPEG, video in MP4. Ook beschikt de camera over Spot meting, en gemiddelde meting over een bepaald gebied. 

Dual-Vision

Maak gebruik van de RGB Camera samen met de Warmtebeeldcamera los maar ook tegelijkertijd doormiddel van het dual-vision systeem. Hier komen beide beelde netjes naast elkaar zodat je niet hoeft te switchen tussen beide beelden tijdens brede projecten.

RTK GPS 

Uniek ten opzichte van de andere Mavic 2 Enterprise toestellen is dat de DJI Mavic 2 Enterprise Advanced voorzien kan worden van een RTK GPS Module. Met de RTK GPS module kan er centimeter level nauwkeurigheid gehaald worden. Met RTK Enabled is een nauwkeurigheid haalbaar van: 1cm+1ppm (Horizontal) en 1.5cm+1 ppm (Vertical). De correctie data moet via een NTRIP worden binnengehaald. Daarvoor is ons DroneRTK netwerk perfect geschikt: DroneRTK Informatie

Creëer tot wel 240 waypoints om automatisch gedetailleerde inspecties uit te voeren zelfs in zeer complexe omgevingen.

Klein maar fijn

De lichte en makkelijk mee te nemen Mavic 2 Enterprise Advanced kan opstijgen binnen een minuut en vliegt zo door complexe omgevingen door de snellere stijg en daal snelheden.
Om Obstakels te vermijden heeft de Mavic 2 Enterprise Advanced Omnidirectional Obstacle Avoidance zodat je ook
Wanneer nodig kan ook de Discreet Mode aan worden gezet waarbij alle LEDS van de drone uitgaan.

Accessoires

De Mavic 2 Enterprise Advanced beschikt over de mogelijkheid te koppelen met verschillende accesoires:

 • RTK Module
 • Spotlight
 • Speaker
 • Beacon

De Mavic 2 Enterprise Advanced heeft een vliegtijd van 31 minuten zonder accessoires.

 • 28 minuten met de RTK
 • 29 minuten met de Beacon aan
 • 24 minuten met de Spotlight aan
 • 27 minuten met de Speaker aan