DJI Matrice 600 DroneLand Verhuur

112,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Matrice 600
>
  • DJI Matrice 600
<

Producteigenschappen

Geschikt voor ROC-Light
Nee
Geschikt voor volledig ROC
Ja

Omschrijving

De DJI Matrice 600 is speciaal ontworpen voor filmmakers en industriële applicaties. Dit toestel is onder andere compatibel met de gehele DJI Zenmuse camera series en biedt volledige camera controle, zoals shutter speed, ISO, F-stop, frame rate en meer. Daarnaast kan DJI Focus ook verbonden worden met Lightbridge 2, waardoor operators de focus kunnen trekken met elke camera setup die binnen het netto laadvermogen valt. Ook kan je met de Ronin-MX vliegen met een scala aan camera's, van MicroFour Thirds systems tot aan de RED Epic. Het modulaire ontwerp van de DJI Matrice 600 zorgt ervoor dat dit toestel binnen enkele minuten klaar is voor gebruik. Zijn stofdichte voortstuur systemen vereenvoudigen het onderhoud. Daarnaast is deze drone ook betrouwbaar voor klussen met langere vluchtperiodes door de actief gekoelde motoren. De M600 heeft namelijk een uitgebreide vliegtijd en een 5 km lange afstand, ultra-low latency HD-overdracht voor nauwkeurige beeldcompositie en het opnemen daarvan.

De DJI Matrice 600 gebruikt 6 DJI ‘intelligent batteries’. Deze handzame batterijen zijn gemakkelijk te vervoeren en te vervangen. Daarnaast zorgen deze batterijen ook voor extra beveiliging en betrouwbaarheid tijdens de vlucht. Deze batterijen geven de Matrice 600 een maximale vliegtijd van 15 minuten, terwijl hij een lading van maar liefst 5.9 kg draagt, of een vliegtijd van 35 minuten met een Zenmuse X5R. Door het aangepaste battery management system en power verdeelkast, kunnen alle zes de batterijen worden ingeschakeld met één druk op de knop. Daarnaast wordt het systeem in de vlucht gehouden in het geval van een storing van een enkele batterij. Ook kan de gebruiker de batterij status bekijken in realtime gedurende de vlucht.

Accuraatheid

Om professionele beelden te maken, is de nauwkeurigheid heel belangrijk. Daarnaast moeten shots ook zonder afwijking herhaald kunnen worden als je take na take filmt. Met de A3 flight controller krijg je toegang tot intelligente vliegmodi zoals Waypoints, Follow Me, Points of Interest. De M600 kan ook geüpgrade worden met de A3 Pro, dit levert 3 GPS units en 3 IMU's. Data van deze systemen worden honderd keer (of meer, afhankelijk van de vliegsituatie) per seconde vergeleken, eventuele afwijkingen worden intelligent genegeerd om ervoor te zorgen dat vliegen veilig blijft.

Snelle video-overdacht

De video-overdracht wordt afgehandeld door Lightbridge 2, die een HD-video-feed biedt tot 1080/ 60fps. Dit is ideaal voor het in de gaten houden van de missie tot wel 4.8 km afstand.

SDI Uitvoer

Door Lightbridge 2 zijn SDI uitvoer, hebben televisie-omroepen nu standaard video-uitgangen van 720p/ 59.94fps en 1080i/ 50fps.