DJI Matrice 210 V2 DroneLand Verhuur

129,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Matrice 210 V2
>
  • DJI Matrice 210 V2
<

Producteigenschappen

Geschikt voor ROC-Light
Nee
Geschikt voor volledig ROC
Ja

Omschrijving

De DJI Matrice 210 is onderdeel van de Matrice 200 series van DJI. Deze drone is de eerste die meerdere gimbals én warmtebeeldcamera’s tegelijkertijd ondersteunt. De DJI Matrice 210 is speciaal ontworpen voor inspectiedoeleinden en om ook te kunnen gebruiken tijdens extreme (weer)situaties. Dit toestel is ideaal voor reddingswerk en inspectiewerk van o.a. gebouwen door de warmtebeeldcamera. Deze drone wordt veel ingezet voor de inspectie van o.a. zonnepanelen, telecommasten, hoogspanningsmasten, bruggen, windturbines en offshore inspecties zoals olieplatformen. Daarentegen, wordt de Matrice 210 ook ingezet door de brandweer, bij reddingswerk of om gewassen in de gaten te houden.

De DJI Matrice 210 beschikt ook over FPV, waardoor je gemakkelijk de drone kan navigeren. Daarnaast kan je het toestel aanpassen op de werkzaamheden, zodat je er het meeste uithaalt. Bovendien is dit toestel binnen enkele minuten klaar om te vliegen. De armen van de DJI Matrice 210 kunnen snel met één klik opgevouwen en uitgevouwen worden, hierdoor hoeven de armen tijdens het transport niet gedemonteerd te worden. Het toestel is met zijn 3,8 kg sowieso makkelijk te vervoeren.

Krachtige prestaties en klimaatbestendig

Vliegen met hoge windsnelheden is voor de DJI Matrice 210 geen probleem. Dit komt door de High performance en 17-inch propellors. Als de buitentemperatuur onder het vriespunt komt, zal het dual-batterij systeem automatisch de batterijen verwarmen. Door het gesloten frame van de DJI Matrice 210 is het toestel ook waterbestendig en kan het met verschillende weersomstandigheden en in verschillende klimaten gebruikt worden.

Voor de beste controle over je Matrice 210, heeft DJI de app comptabiliteit, het transmissie systeem en de DJI Airsense verbeterd. De DJI Matrice 210 werkt samen met de DJI GO 4 en de DJI Pilot App. Door gebruik te maken van de DJI GS Pro App kan je zelf een vluchtroute plannen. Om lage latency te garanderen en om ervoor te zorgen dat je een groot zendbereik hebt, heeft DJI de drones uit de DJI Matrice 210 automatisch compitabel gemaakt met LightBridge HD. Tenslotte zorgt DJI Airsense samen met de ingebouwde ADS-B ontvanger dat je real-time informatie over andere drones en aircrafts in de buurt ontvangt. 

Meer gimbals, meer configuraties

DJI Matrice 210 heeft meerdere payload configuraties. Dit houdt in dat er drie gimbal mogelijkheden zijn: één onder, twee onder óf één boven. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd een gimbal boven en onder de DJI Matrice 210 te monteren.

Extra Productopties