DJI Matrice 210 RTK V2 DroneLand Verhuur

175,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Matrice 210 RTK V2
>
  • DJI Matrice 210 RTK V2
  • DJI Matrice 210 RTK V2
  • DJI Matrice 210 RTK V2
<

Producteigenschappen

Geschikt voor ROC-Light
Nee
Geschikt voor volledig ROC
Ja

Omschrijving

De DJI Matrice 210 RTK V2 is een dual gimbal drone met RTK GPS. Dit toestel is speciaal ontworpen om alle (weers) omstandigheden te weerstaan, en beschikt over een IP44 Rating . Door het D-RTK2 GPS Systeem is de Matrice 210 RTK V2 zeer nauwkeurig te besturen en heeft het geen last van interferentie van magnetische velden. Deze drone wordt veel ingezet voor de inspectie van o.a. zonnepanelen, telecommasten, hoogspanningsmasten, bruggen, windturbines en offshore inspecties zoals olieplatformen. Daarentegen, wordt de Matrice 210 V2 ook ingezet door de brandweer, bij reddingswerk of om gewassen in de gaten te houden. De verscheidenheid aan beschikbare payloads en camera's maakt de DJI Matrice 210 RTK V2 het meest veelzijdige toestel in zijn klasse. De DJI Matrice 210 RTK V2 beschikt over het D-RTK2 GPS systeem. Dit heeft twee grote voordelen: een grotere nauwkeurigheid tot op cm niveau en hij is hierdoor resistent tegen interference van magnetische velden.

Krachtige prestaties en klimaatbestendig

Vliegen met hoge windsnelheden is voor de DJI Matrice 210 V2 geen probleem. Dit komt door de High performance motoren en 17-inch propellors. Als de buitentemperatuur onder het vriespunt komt, zal het dual-batterij systeem automatisch de batterijen verwarmen. Door het gesloten frame van de DJI Matrice 210 is het toestel ook waterbestendig en kan het met verschillende weersomstandigheden en in verschillende klimaten gebruikt worden.

Om de beste controle over je Matrice 210 RTK V2 te garanderen, heeft DJI de app compabiliteit, het transmissie systeem en de DJI Airsense verbeterd. De DJI Matrice 210 RTK V2 werkt samen met de DJI Pilot App. Om lage latency te garanderen en ervoor te zorgen dat je een groot zendbereik hebt, heeft DJI de drones uit de DJI Matrice 200 serie voorzien van hun Ocusync Verbindingstechniek. Tenslotte zorgt DJI Airsense(de ingebouwde ADS-B ontvanger) er voor dat je real-time informatie ontvangt over andere vliegtuigen in de buurt. 

Meer gimbals, meer congifuraties.

DJI Matrice 210 RTK V2 heeft meerdere payload configuraties. Dit houdt in dat er drie gimbal mogelijkheden zijn: één onder, twee onder óf één boven.

De DJI Matrice 210 RTK V2 komt met de standard vliegmodi die je van DJI gewend bent. Hieronder zal beschreven worden wat deze modi inhouden. 

  • ActiveTrack: De ActiveTrack vliegmodus zorgt dat de camera en gimbal van de DJI Matrice 210 RTK V2, de persoon of het voorwerp, dat je wilt volgen, in het frame van je camera houdt. Deze modus is perfect voor reddingswerk: de vermiste persoon blijft in beeld terwijl je de beste route kan uitstippelen. 
  • Obstacle Avoidance: De DJI Matrice 210 RTK beschikt over obstacle avoidance en een robuuste Flight Autonomy systeem. Dit systeem heeft sensoren aan de voorkant, onderkant en bovenkant die ervoor zorgen dat obstakels makkelijk ontweken worden. De sensoren aan de bovenkant zijn infrarood sensoren en aan de onderkant bevinden zich ultrasonic sensoren. 

Extra Productopties