DJI Battery Station Charger (For DJI TB50) DroneLand Verhuur

32,00

1 dag 

Excl. BTW

Omschrijving

De DJI Battery Station Charger (TB50) is een transportkoffer en oplader in één. DJI zorgt er met de DJI Inspire 2 Battery Station voor dat elke professionele crew, die non-stop en efficient moet kunnen filmen, altijd voorzien is van opgeladen TB50 batterijen voor de DJI Inspire 2 of Matrice 200 V1. Het oplaadstation voor de DJI TB50 batterijen voldoet aan alle wensen: opladen van batterijen, opslag en veilig transport. 

Smart Charging

Op een filmset of tijdens een noodsituatie telt elke seconde. Daarom heeft de DJI Battery Station drie verschillende oplaadmodi: normaal, snel of stil. 

  • Normale oplaadmodus: de 8 aangesloten TB50 batterijen van de DJI Inspire 2 kunnen tegelijkertijd en volledig worden opgeladen.
  • Snelle oplaadmodus: de 4 TB50 batterijen die het hoogste resterende energieniveau hebben, worden als eerst opgeladen naar 90% in slechts 35 minuten. 
  • Stille oplaadmodus: zorgt voor een stil ladingsproces als stilte op de set is vereist.

Snelle en eenvoudige ontlading

De slimme technologie in het DJI Battery Station zorgt ervoor dat de kwaliteit van de batterijen behouden blijft. De ontladingsmodus brengt het resterende energie niveau van de batterijen terug naar 25% voor transport of naar 50% voor opslag. Deze intelligente functie verlengt de levensduur van de TB50 en Cendence/Crystalsky batterijen. 
 
Betrouwbaar en veilig ontwerp

Met batterijen moet veilig worden omgegaan en daarom heeft DJI een robuust en betrouwbaar systeem ontworpen om jouw batterijen in op te bergen. Dit systeem is voorzien van een koelventilator en een oververhittingsdetectie. Deze twee componenten houden de temperatuur van de batterijen op een veilig niveau. Wanneer er toch oververhitting wordt gedetecteerd, zal de Charging Station zichzelf uitschakelen om schade aan de batterijen te voorkomen. 

Het materiaal van de hardcase charging station is een speciaal plastic materiaal dat voldoet aan de UL94 V-0 ontvlambaarheidsnormen. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige opslag van je batterijen.