DJI Zenmuse XT2 (FZXT2A19FR) Warmtebeeld Camera DroneLand Verhuur

449,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Zenmuse XT2 (FZXT2A19FR) Warmtebeeld Camera
>
  • DJI Zenmuse XT2 (FZXT2A19FR) Warmtebeeld Camera
  • DJI Zenmuse XT2 (FZXT2A19FR) Warmtebeeld Camera
<

Omschrijving

Met de DJI Zenmuse XT2, een dual-sensor thermische camera, heeft DJI de lat voor Warmtebeeld drone-oplossingen nog hoger gelegd.
Met de FLIR Tau 2 thermische sensor en een 4K foto -en filmcamera in combinatie met DJI's betrouwbare stabilisatietechnologie, is de Zenmuse XT2 de meest geavanceerde Warmtebeeld oplossing van het moment.

Dual-sensor camera in betrouwbare behuizing

De Zenmuse XT2 beschikt over de nieuwste radiometrische thermische sensor van FLiR, met een thermal sensitivity van <50 MK en een maximale framerate van 30HZ. Tevens maakt de Zenmuse XT2 gebruik van een krachtige 4k filmcamera, met een 12 megapixel beeldsensor. Al deze indrukwekkende technologie is beschermd door een stevige, betrouwbare behuizing, met een IP44-rating op de Ingress Protection Scale. Daardoor kan er in nagenoeg alle weersomstandigheden gevlogen worden met deze camera. 

De Zenmuse XT2 maakt visuele data real-time inzichtelijk

Door haar razendsnelle collectie aan processoren en efficiënte algoritmes, wordt alle data die door de lens van de XT2 gaat binnen no-time verwerkt. Door een verscheidenheid aan naadloos geïntegreerde functies als Temp Alarm, Heat Track, en FLIR MSX, kan data on-site geïnterpreteerd worden. In veel industriële en commerciële toepassingen zorgt dit voor meer efficiëntie en zelfs meer veiligheid in het werk. 

Flir MSX:

Deze stand combineerd het beeld van de warmtebeeld en de kleuren camera, en mixt deze samen tot 1 beeld. Dit zorgt ervoor dat je de temperatuur data van de warmtebeeld, met het contrast van de kleuren camera ziet. Hierdoor zie je veel detail, en dingen als tekst (welke je met alleen warmtebeeld niet zou zien) in 1 plaatje. 

Compatible met verschillende DJI platforms

De Zenmuse XT2 is te gebruiken in combinatie met een aantal van DJI's best ontwikkelde industriële drones. Binnen een handomdraai kan je de XT2 bevestigen op de Matrice 200 series,  M210, M210RTK, M200 of M600 Pro. De mogelijkheden zijn eindeloos. In combinatie met een drone uit de M200-serie kan er gerust worden gevlogen in erbarmelijke weersomstandigheden en met een M210-series drone kan er naast de XT2 nog een andere camera of payload worden bevestigd.

Aan te sturen met gebruiksvriendelijke software

De Zenmuse XT2 wordt bediend met deels bekende en deels nieuwe software. De DJI Pilot-app, speciaal ontworpen voor enterprise-gebruikers, is nu geoptimaliseerd voor gebruik met de Zenmuse XT2. Zo heb je bijvoorbeeld toegang tot alle Spotlight Pro flight modes, en een real-time weergave van alle thermische data. Aanvullend op de DJI Pilot-app is er nog DJI XT Pro. Met deze veelzijdige iOS-app, ontwikkeld in samenwerking met gebruikers uit de praktijk, wordt het gebruiken van de Zenmuse XT2 in kritieke situaties nóg makkelijker. De app beschikt over een real-time livefeed van de camera, met een extreem lage latency. Daarnaast zijn door het gestroomlijnde design alle functies en instellingen makkelijk aan te passen.