DJI Mavic 2 Enterprise Zoom Universal Edition DroneLand Verhuur

65,00

1 dag 

Excl. BTW

DJI Mavic 2 Enterprise Zoom Universal Edition
>
  • DJI Mavic 2 Enterprise Zoom Universal Edition
  • DJI Mavic 2 Enterprise Zoom Universal Edition
  • DJI Mavic 2 Enterprise Zoom Universal Edition
<

Producteigenschappen

Geschikt voor ROC-Light
Ja
Geschikt voor volledig ROC
Nee

Omschrijving

De DJI Mavic 2 Enterprise is het kleinste Enterprise toestel tot nu toe. Daarentegen bezit deze kleine drone een aantal hele waardevolle kenmerken.

Te beginnen met de kwalitatief goede camera, hij beschikt namelijk over een 12 megapixel zoom camera met 6x zoom. Daarnaast zit er in de batterijen van de DJI Mavic 2 Enterprise een ingebouwd verwarmingssysteem, zodat er ook gevlogen kan worden met koud weer. Nieuw aan de DJI Mavic 2 Enterprise is de uitbreidingsport die aan de bovenzijde is bevestigd, hierop kunnen diverse accessoires gemonteerd worden. Daarnaast is onder andere ook het interne geheugen uitgebreid, beschikt de drone over een Local Data Mode en is de drone voorzien van DJI Airsense. De DJI Mavic 2 Enterprise gebruikt DJI's FOC motoren gecombineerd met efficiënte propellors. Hierdoor is elke vlucht stil en efficiënt, daarnaast zorgt dit ook voor een topsnelheid van 72 km/u en een vliegtijd van maximaal 31 minuten. De toevoeging van het verwarmingselement in de accu, zorgt er voor dat de Mavic 2 Enterprise ook geschikt is voor vluchten in koude omstandigheden, tot wel -10ºC.

Voor de (video)verbinding maakt de de DJI Mavic 2 Enterprise gebruik van DJI Ocusync 2.0. Dit zorgt voor een goede en stabiele verbinding, zelfs op grote afstand, met een hoge beeldkwaliteit. Daarnaast beschikt deze drone, naast de Airsense ontvanger, over dezelfde sensoren als de DJI Mavic 2 Zoom. De DJI Mavic 2 Enterprise heeft 8 optische en 2 infrarood sensoren, voor rondom obstakel detectie. Door deze sensoren beschikt deze drone ook over Advanced Pilot Assistance System (APAS), waarmee de drone zelfstanding objecten kan ontwijken.

Krachtige camera

Met de DJI Mavic 2 Enterprise schiet je altijd een mooi en stabiel beeld door de 3 assig gestabilisseerde 12 megapixel camera. Daarnaast beschikt de camera over 2x optische zoom, en 3x digitale zoom, oftewel in totaal 6x zoom. Hierdoor heeft de drone piloot veel meer overzicht en kunnen er goede detailshots gemaakt worden. Hierdoor is deze drone perfect om te huren voor het vastleggen van moeilijk te bereiken objecten en voor het maken van goede detailshots.

Uitbreidingspoort accessoires

De DJI Mavic 2 Enterprise beschikt over een uitbreidingspoort aan de bovenkant van het toestel. Hierop kunnen verschillende accessoires gemonteerd worden, die vervolgens weer bediend kunnen worden via de flight app. Deze verschillende modules krijg je erbij bij het huren van deze drone. Door deze nieuwe accessoires ontstaan er nieuwe mogelijkheden en daarmee is de Mavic 2 Enterprise een volwaardige en configurabele drone. De accessoires die beschikbaar zijn en die je erbij krijgt zijn:

  • M2E Spotlight: De Spotlight is een schijnwerper met 2 felle LED's, welke gezamenlijk een helderheid van maar liefst 2400 lumens hebben. Deze Spotlight is ideaal voor het belichten van donkere onderwerpen, of voor het uitvoeren van bijvoorbeeld reddingsoperaties in het donker.
  • M2E Speaker: De Speaker is een luidspreker met een volume van maar liefst 100 decibel, waarmee je tot 10 eigen spraakberichten kunt afspelen. Hiermee is het heel makkelijk om terwijl de drone een eind weg is op afstand te communiceren met mensen op de grond.
  • M2E Beacon: De Beacon is een felle flitser (strobe) welke volledig voldoet aan de FAA Night Waiver Standards. Het flitslicht van de Beacon is tot op 5 km afstand zichtbaar. Hiermee wordt het uitvoeren van vluchten in de schemer of het donker een stuk veiliger, omdat het toestel goed zichtbaar is voor anderen.

Dataveiligheidsfuncties

De DJI Mavic 2 Enterprise beschikt ook over een aantal nieuwe functies die de integriteit van alle data tijdens gevoelige missies waarborgt. Deze drone beschikt namelijk over een intern geheugen van 24GB, dat beveiligd kan worden met een wachtwoord. Hierdoor kan niemand zomaar bij alle opgeslagen data. Mocht de wachtwoord vergrendeling ingeschakeld zijn, zal de gebruiker het wachtwoord moeten invoeren bij één van de volgende acties:

  • Activeren van het toestel;
  • Linken aan een remote controller;
  • Toegang tot het ingebouwde geheugen en de daarop opgeslagen data.

DJI Airsense

In de Mavic 2 Enterprise zit ook DJI Airsense ingebouwd. De DJI Airsense bestaat uit een in het toestel ingebouwde ADS-B ontvanger, welke de ADS-B signalen van vliegtuigen met een ADS-B Transponder kan ontvangen. Deze signalen worden vervolgens doorgestuurd naar de afstandsbediening. Op je afstandsbediening kan je dan vervolgens op de kaart in de app de vliegtuigen (waarvan een signaal wordt ontvangen) zien bewegen. Daarnaast geeft DJI Airsense een waarschuwing op het moment dat een van deze vliegtuigen te dicht bij komt, zodat je op tijd kunt uitwijken. Dit zorgt voor extra veiligheid bij het gebruik in druk luchtruim.